Uitgebreid aanbod van essentiële diensten

Het beste van het zakelijke model van ACN is de eenvoud ervan – en het potentieel! Independent Business Owners (IBO’s) van ACN bieden hun klanten diensten aan die al door hen worden gebruikt en waaraan zij al geld uitgeven, zoals mobiele telefonie, energie, internet, televisie en beveiliging.

Er is geen sprake van een verandering in koopgedrag en Independent Business Owners hoeven klanten niet te overtuigen om diensten aan te schaffen die zij niet nodig hebben of niet kunnen veroorloven. Dit zijn diensten waar mensen simpelweg niet zonder kunnen.

Als Independent Business Owner (IBO) ontvangt u de volledige ondersteuning van ACN bij iedere stap die u zet, inclusief uw eigen persoonlijke ACN Online Shop. Deze wordt beheerd en dagelijks bijgehouden door ACN, dus het enige wat u hoeft te doen is uw potentiële klanten naar uw winkel te verwijzen – en ACN regelt de rest.

Belangrijk: de beschikbaarheid van diensten varieert per land.

Diensten

Particulieren en kleine bedrijven gebruiken de diensten die ACN biedt al iedere dag, dus u hoeft hen niet meer te overtuigen deze aan te schaffen. Het enige wat IBO's hoeven te doen is klanten naar hun ACN Online Shop te verwijzen, en hen zelf te laten beslissen of zij willen overstappen naar een slimmere manier om deze diensten af te nemen.

De beschikbare diensten voor particulieren en kleine bedrijven kunnen verschillen per land. Om de beschikbaarheid voor uw land te controleren, bezoek uw IBO's CAN Online Shop or www.myacn.eu.

Diensten

Met ACN heeft u uw eigen organisatie, maar staat u er nooit alleen voor!

Begin nu