ACN Beoordelingen

Geweldige zakelijke kans of piramidespel?

Als u op zoek bent naar antwoorden of twijfels heeft bij de authenticiteit van meningen over ACN die overal op internet te vinden zijn, dan kunnen wij u gerust stellen. Wij streven ernaar u te helpen bij het nemen van de best mogelijke besluiten over uw behoeften en dit doen wij op integere wijze. ACN is opgericht op basis van principes waarmee een bijzonder succesvolle onderneming is opgebouwd. Door het verkopen van echte diensten aan echte klanten is het ACN gelukt om meer dan 25 jaar met succes te opereren. Bij ACN Reviews vindt u niet alleen betrouwbare, geverifieerde meningen van echte mensen die zelf de uitdagingen en successen van directe verkoop via ACN hebben ervaren, maar ook waardevolle informatie waardoor u meer over het bedrijf te weten komt en een besluit kunt nemen of aansluiting bij de ACN-familie iets voor u is.

ACN — The American Communications Network

Beslissen om u aan te sluiten bij een bedrijf, zelfs als een vriend of familielid dit vraagt, kan bijzonder lastig zijn. Maar voordat u zich blindelings verplicht tot het brengen van offers en het harde werk dat nodig is om te slagen, zou u eerst zorgvuldig moeten onderzoeken of uw waarden en doelen passen bij het bedrijf. Reis terug in de tijd om te zien hoe ACN is begonnen.

In 1993 beseften Robert Stevanovski, Greg Provenzano en de broers Tony en Mike Cupisz, allen liefhebbers van directe verkoop, dat zij iets gemeen hadden: ze waren het gebrek aan levensvatbare zakelijke kansen om zich heen zat. In plaats van vast te blijven zitten in hun ontevredenheid, sloegen ze de handen ineen om hun zakelijke wensen te realiseren en startten ze hun eigen bedrijf. Zo hebben zij het American Communications Network (ACN) opgericht, een bedrijf dat gas en elektriciteit, telefoondiensten, internet, draadloze communicatie, satelliet-tv en andere telecommunicatiediensten en essentiële diensten verkoopt aan bedrijven en particuliere klanten in heel de Verenigde Staten. ACN is gebouwd op de principes van integriteit, solide bedrijfspraktijken en een belofte om de behoeftes van de massa altijd boven die van henzelf te stellen.

ACN Reviews - Founders

Vandaag is het bedrijf uit North Carolina wereldwijd actief in 25 landen op vier continenten, inclusief Noord-Amerika, Latijns-Amerika, Europa, Azië en zelfs de Stille Oceaan. ACN heeft duizenden Independent Business Owners en is uitgegroeid tot gerespecteerd leider op het gebied van directe verkoop. ACN wordt ook gezien als een van de grootste directe verkopers van telecommunicatie, energie en essentiële diensten aan zowel huishoudens als bedrijven en is prominent lid van de Vereniging voor Directe Verkoop (DSA) in de Verenigde Staten.

Deze Vereniging voor Directe Verkoop is een nationale handelsorganisatie die garandeert dat alle aangesloten bedrijven opereren met de hoogst mogelijke integriteit en volgens een strikte Ethische Code waarvoor ACN herhaaldelijk is erkend.

Het verschil van ACN

Gesteund door tientallen jaren ervaring in de branche, werken ACN en zijn Independent Business Owners hard om ervoor te zorgen dat zij de best mogelijke diensten leveren. Deze inspanning en toewijding hebben ACN een A+-beoordeling – de hoogst mogelijke – van Better Business Bureau (BBB) in de VS opgeleverd. Hierin zijn factoren als klachtengeschiedenis, transparantie, licentiering en overheidsactiviteiten, reclamekwesties, bedrijfstype en duur van de bedrijfsactiviteit meegenomen. De waarden en betrokkenheid van ACN hebben ook geleid tot succesvolle partnerschappen met telecommunicatiebedrijven en grote leveranciers van essentiële diensten als SFR, T-Mobile en Securitas.

Naast het feit dat ACN een dominante kracht is op het gebied van telecom en essentiële diensten heeft het ook diverse prijzen en onderscheidingen gekregen, inclusief:

 • ACN is door Direct Selling News aangemerkt als het 26e directeverkoopbedrijf in de wereld en het 15e in Noord-Amerika.
 • ACN is ook lid van de Vereniging voor Directe Verkoop in de VS en Europa. Deze vereniging heeft erkend dat ACN meer dan het noodzakelijke doet om de Ethische Code van de branche te promoten.
 • ACN heeft meer dan 120 onderscheidingen gekregen in de zakelijke branche en op het gebied van marketing, creativiteit en maatschappelijke betrokkenheid. ACN heeft zich bijvoorbeeld aangesloten bij de strijd tegen honger onder kinderen in Amerika door steeds een maaltijd aan een kind te doneren, wanneer iemand ACN-klant wordt voor één van de geselecteerde diensten van het bedrijf. Steeds wanneer een klant zijn geselecteerde, maandelijkse ACN-rekening betaalt, wordt er weer een kind gevoed. Sinds de aansluiting heeft ACN meer dan 2 miljoen maaltijden verstrekt en alleen al dit jaar zullen er nog meer dan 1,5 miljoen volgen.

Ondanks deze vermeldenswaardige erkenningen en certificeringen wordt ACN nog steeds achtervolgd door negatieve recensies van individuen die er niet in zijn geslaagd om succesvol te zijn binnen de directeverkoopstructuur van het bedrijf. Als u daarom op internet zoekt naar betrouwbare informatie over ACN is de kans groot dat u terechtkomt bij berichtgeving die het bedrijf in een negatief daglicht stelt. Bij ACN Reviews hebben potentiële zakelijke partners en directe verkopers toegang tot legitieme en geverifieerde reviews van echte, vertrouwde en betrouwbare bronnen.

De waarheid over ACN

In plaats van het uitgeven van miljoenen dollars aan marketing en reclame zoals traditionele bedrijven doen, trekt en bindt ACN zijn klanten via een businessmodel dat is gebaseerd op directe verkoop. Hierin bieden Independent Business Owners (IBO's) dagelijkse diensten direct aan de klant. Omdat ACN geen traditioneel productgebaseerd directeverkoopbedrijf is, leidt de bedrijfsstructuur tot zowel een zakelijke mogelijkheid voor werken vanuit huis voor verkopers, als gepersonaliseerde waarde voor consumenten, terwijl de rompslomp van het voeren van een bedrijf op locatie, bijvoorbeeld het bijhouden van een actuele inventaris of productvoorraad, geëlimineerd wordt.

Deze unieke structuur biedt de Independent Business Owners ofwel IBO's van ACN de kans om een passief inkomen te verdienen zolang hun klanten gebruikmaken van de dienst van ACN. Passief inkomen zijn de verdiensten die worden gegenereerd nadat de initiële inspanning is afgerond – dit is vergelijkbaar met de manier waarop acteurs en muzikanten een percentage krijgen voor iedere keer dat hun film of muziek wordt afgespeeld. De mogelijkheden van dit type bedrijfsstructuur maken dat veel mensen aangetrokken worden tot deze branche. In tegenstelling tot wat meestal wordt aangenomen, is het niet zo dat IBO zijn hetzelfde is als snel rijk worden – het vereist enorme toewijding en hard werken om succesvol te worden. Degenen die hier niet in slagen zijn vaak degenen die negatieve reviews schrijven en ACN vergelijken met een "piramidespel".

Misvattingen over ACN als "piramidespel"

Een "piramidespel" is een illegaal bedrijfsmodel dat individuen aantrekt door hen betalingen of diensten te beloven, als zij anderen overhalen hetzelfde te doen, terwijl dit niet is gebaseerd op de verkoop van echte producten en diensten aan echte klanten. Hoe meer rekruten zich aansluiten bij de investering, hoe moeilijker het rekruteren wordt en hoe meer leden niet in staat zijn te profiteren. Dit businessmodel is absoluut niet duurzaam en daarom illegaal in de Verenigde Staten en veel andere landen. Piramidespellen compenseren op basis van werving en in de meeste gevallen is er geen sprake van een echt product. Echter, legale directeverkoopbedrijven als ACN compenseren hun IBO's op basis van de verkoop van echte producten en diensten aan echte klanten.

Voor wie niet bekend is met de directeverkoopbranche is het vaak eenvoudig om verstrikt te raken in algemene misvattingen als 'directe verkopers zijn geen serieuze ondernemers', 'directe verkoop is ouderwets' en 'directe verkopers zijn huisvrouwen'. Al deze impressies zijn echter verkeerd.

 • Hoewel veel directe verkopers op parttime basis beginnen met als doel hun maandinkomen aan te vullen, komt het regelmatig voor dat deze mensen een succesvolle basis ontwikkelen om hun gezin te onderhouden door fulltime in directe verkoop te werken.
 • De directeverkoopstructuur kan worden teruggevoerd naar 1225, toen marskramers van deur tot deur gingen om hun producten te verkopen. Hoewel het in de huidige economie steeds vaker voorkomt, is het absoluut niet ouderwets. Sterker nog, velen geloven dat directe verkoop alleen maar populairder zal worden, omdat consumenten verlangen naar persoonlijke een-op-een verkoopervaringen en betrouwbare producten of diensten.
 • Directe verkoop is niet alleen voor huisvrouwen. Het is in feite een aantrekkelijke mogelijkheid voor iedereen die bereid is hard te werken voor een eigen, succesvol bedrijf. Zakelijke professionals, traditionele ondernemers, gewezen professionele sporters, dokters, advocaten en nog veel meer hebben welvaart en voldoening gevonden in de directeverkoopbranche.
 • Tot slot is het directeverkoopmodel ontwikkeld als een gelijk speelveld waarop iedereen een kans van slagen heeft. Of u nu net begonnen bent met uw directeverkoopbedrijf of al jaren actief bent in deze branche, de mogelijkheid om een succesvol bedrijf op te bouwen is hetzelfde.

Hoewel iedereen een gelijke kans van slagen heeft in de directeverkoopbranche, hebben degenen met doorzettingsvermogen en een sterk arbeidsethos de meeste kans om aan de top te eindigen. Bij ACN is de compensatie voor 100% gebaseerd op de verkoop van echte producten en diensten aan echte klanten. Al meer dan twee decennia heeft ACN duizenden personen als u de kans geboden om een legaal bedrijf te voeren waarin zij succesvol kunnen zijn en onafhankelijk kunnen groeien als betrouwbare IBO's. De geverifieerde reviews op deze site zijn afkomstig van echte directe verkopers en klanten van ACN die zelf de uitdagingen en successen hebben ervaren van hun lidmaatschap van de ACN-gemeenschap.

ACN — Productlijn

Als u denkt dat u het in zich heeft om een succesvolle IBO van ACN te kunnen worden, raden wij u aan om elk van de beschikbare unieke producten te overwegen, zodat u zoveel mogelijk over het bedrijf kunt leren. Als het gaat om het eigen directeverkoopmodel concentreert ACN zich op essentiële basisproducten en -diensten die consumenten al gebruiken. Hier volgt een aantal van de vele diensten die ACN te bieden heeft:

 • Mobiele telefonie
 • Digitale telefonie
 • Energie (gas, stroom en zonne-energie)
 • Televisie
 • Internet
 • Huisbeveiliging en automatisering
 • Wellnessproducten
 • Persoonlijke verzorgingsproducten
ACN Reviews – Wellnessproducten ACN Reviews – Persoonlijke verzorgingsproducten ACN Reviews – Mobiele telefonie

Gesteund door deze betrouwbare producten kunt u de producten en diensten van ACN zelfverzekerd verkopen, terwijl u ook het vertrouwen van uw huidige en toekomstige klanten wint. Hoe beter u in staat bent om anderen uit te leggen hoe de producten van ACN geld besparen, hoe waarschijnlijker het is dat zij hun vrienden en familie ervan overtuigen om zich aan te sluiten bij het ACN-team en hoe meer kans u heeft om te slagen.

Hoe te beginnen met ACNACN

Voordat potentiële verkopers besluiten het erop te wagen, moeten ze er wel zeker van zijn dat directe verkoop het werk is dat past bij hun individuele wensen, behoeften en talenten. Bent u zo'n persoon, stel uzelf dan deze zes kritische vragen voordat u besluit dat ACN de juiste mogelijkheid biedt voor uw behoeften:

 1. Ben ik ondernemend ingesteld?
 2. Ben ik geïnteresseerd om geld te verdienen op basis van essentiële consumentendiensten?
 3. Ben ik het zat om voor iemand anders te werken?
 4. Wil ik graag het verschil maken in het leven van anderen?
 5. Zou ik het leuk vinden om deze diensten te verkopen?
 6. Zou ik deze diensten zelf gebruiken?

Net als bij elk ander legaal Multilevel Marketing (MLM) bedrijf gaat u bij ACN werken om een passief inkomen te verdienen over de klanten die u werft, maar ook over de klanten die zijn geworven door de mensen die u heeft geworven. Terwijl u bezig bent met de opbouw van een klantenbestand en een team van mensen die hetzelfde doen, zal uw organisatie langzaam gaan groeien. Zelfs met de juiste vaardigheden is het opbouwen van een organisatie bij ACN niet eenvoudig, maar met de nodige tijd en inspanning kan het lukken.

Omdat ACN een directeverkoopbedrijf is, zijn er enkele bijkomende kosten die u moet voldoen om IBO te worden. Allereerst bedragen de aanmeldkosten € 399. Deze dekken de kosten voor het oprichten van en serviceverlening aan uw organisatie. Deze kosten zorgen er ook voor dat u zaken kunt doen in alle landen waar ACN actief is. Verder biedt ACN bijzonder veel uitgebreide klantenservicefuncties, zodat u zich kunt concentreren op de belangrijke aspecten van de opbouw van uw organisatie. Als u actief wil blijven binnen de ACN-organisatie, bent u ook verplicht om de jaarlijkse verlengingskosten van € 99 te betalen. Dit bedrag dekt de kosten voor doorlopende dienstverlening aan uw organisatie.

Zodra u zich aansluit bij ACN krijgt u 24/7 ondersteuning, training en marketing-hulpmiddelen, een persoonlijke website en toegang tot de socialenetwerksites van ACN, real-time toegang tot uw klanten en nog veel meer. U ontvangt ook klantenservice, inclusief klantenservice in meerdere talen, facturering van klanten en onderhoud, alsmede online toegang voor elke klant tot hun account. Extra IBO-ondersteuning is inclusief:

 • Bedrijfsvolgsysteem en systemen voor commissies en rapporten
 • Toegang tot ACN’s productontwikkeling en marktanalysen
 • Erkenningsprogramma’s, productierapporten, bonusprogramma en op premies gebaseerde reizen
 • Persoonlijke klantenlijst
 • Persoonlijke Online Shop

ACN levert deze basiscomponenten zodat u de mogelijkheid heeft om uw eigen organisatie te starten, zonder dat u hiervoor de grote investeringen hoeft te doen die meestal gepaard gaan met het oprichten van traditionele bedrijven. Wij hopen snel van u te horen!

Met ACN heeft u uw eigen organisatie, maar staat u er nooit alleen voor!

Begin nu