Een solide basis voor uw succes

ACN, dat is opgericht in 1993, was de visie van vier ondernemers – Greg Provenzano, Robert Stevanovski, Tony Cupisz en Mike Cupisz. Deze medeoprichters hadden allen een jarenlange ervaring met directe verkoop, maar waren ontevreden over andere bedrijven en loopbaanmogelijkheden die zij waren tegengekomen. Ze realiseerden zich dat de enige manier om een bedrijf te vinden waar zij deel van wilden uitmaken, was om dat bedrijf zelf te creëren.

Ze besloten op een notitieblok een bedrijfsplan op te stellen. Aan één kant van de pagina schreven ze alles op wat volgens hen goed werkte, en aan de andere kant alles wat niet goed werkte. Ze scheurden de pagina door midden en bewaarden alleen het gedeelte dat uiteindelijk de leidende principes achter ACN zou vormen – integriteit, solide bedrijfspraktijken en een belofte om de behoeftes van de massa altijd boven die van henzelf te stellen.

Vanuit dit eerste document ontstond een zakelijk idee dat zich zou richten op het aanbieden van diensten die men iedere dag nodig heeft en gebruikt… diensten waarbij mensen hun koopgedrag niet hoefden aan te passen en waarbij zij geen producten hoefden aan te schaffen die zij niet nodig hadden of niet konden veroorloven.

ACN begon met de directe verkoop van vaste telefonie in de Verenigde Staten, maar is in de loop der tijd in ruim 24 landen uitgegroeid tot aanbieder van essentiële diensten die klanten dagelijks gebruiken. ACN is ’s werelds grootste direct seller op het gebied van telecommunicatie, energie en essentiële diensten voor particuliere en zakelijke klanten. Maar wat nog belangrijker is, is dat zij talloze mensen de mogelijkheid heeft geboden hun leven te veranderen.

Met die ene kolom op een notitieblok hadden de medeoprichters van ACN de toon gezet voor wat ACN uiteindelijk zou worden, en in de toekomst nog lang zou blijven. En dit zijn de dezelfde principes die het bedrijf vandaag de dag nog hanteert, ruim twee decennia later.

Maak kennis met de medeoprichters

Greg ProvenzanoPresident en medeoprichter van ACN

Greg Provenzano hecht veel waarde aan persoonlijke groei en inspireert anderen even hard te werken aan hun persoonlijke leven als aan hun organisatie. Greg is een leider en motivator voor de Onafhankelijk Vertegenwoordigers van ACN. Hij deelt de visie van het bedrijf met hen, evenals manieren om hun organisatie en hun leven te verbeteren. Greg communiceert dagelijks met vertegenwoordigers van ACN; hij moedigt hen aan en helpt hen zich te richten op hun doel. Lees Greg’s blog (alleen beschikbaar in het Engels).

Robert StevanovskiVoorzitter en medeoprichter van ACN

Robert Stevanovski richt zich op het productportfolio van ACN. Hij zorgt ervoor dat het bedrijf altijd de best mogelijke producten en diensten levert aan zijn klanten en dat ACN’s zakelijke model voor werken vanuit huis leidend is in de directeverkoopindustrie voor wat betreft essentiële diensten voor particulier en zakelijk gebruik. Robert houdt het portfolio van ACN nauwlettend in de gaten en zorgt ervoor dat het bedrijf baanbrekende technologieën blijft leveren en gebalanceerde opties biedt voor de levensstijl van iedere klant.

Tony CupiszVice-president en medeoprichter van ACN

Tony Cupisz verzekert dat alle Onafhankelijk Vertegenwoordigers die zich aansluiten bij ACN, de hulpmiddelen hebben die zij nodig hebben om succesvol te zijn, zolang zij het bewezen bedrijfsmodel volgen. Tony is een geboren coach met een voorliefde voor directe verkoop; hij deelt de visie van ACN met leiders over de hele wereld.

Mike CupiszVice-president en medeoprichter van ACN

Dankzij Mike Cupisz en zijn kundigheid om relaties op te bouwen is het ACN gelukt zich uit te breiden op vier continenten. Hij heeft het mogelijk gemaakt voor diegenen die zich aanmelden bij ACN om direct een wereldwijde organisatie te creëren. Wanneer hij niet bezig is met het evalueren van nieuwe landen met het oog op ACN’s voortdurende wereldwijde uitbreiding, ontmoet Mike internationale leiders van ACN om hen te ondersteunen in hun dagelijkse activiteiten.

Met ACN heeft u uw eigen organisatie, maar staat u er nooit alleen voor!

Begin nu