Trainingsevenementen van ACN:
waarom u deze niet mag missen

Wat maakt de trainingsevenementen van ACN zo anders dan alles wat u ooit eerder heeft gedaan? Kom zelf maar eens kijken!

Tienduizenden mensen wonen deze trainingen bij en zijn na afloop vol enthousiasme, geïnspireerd en er klaar voor om de zakelijke mogelijkheid voor werken vanuit huis naar een volgend niveau te brengen. Dankzij de trainingsevenementen van ACN die regelmatig plaatsvinden, kunnen zowel beginnende als ervaren vertegenwoordigers op professioneel en persoonlijk vlak groeien.

De trainingsevenementen van ACN worden georganiseerd op lokaal, regionaal en internationaal niveau en zijn ontworpen om informatie te bieden voor iedereen die geïnteresseerd is om meer te weten te komen over de zakelijke mogelijkheid van ACN. Daarnaast bieden deze dynamische evenementen waardevolle ondersteuning en training voor Onafhankelijk Vertegenwoordigers van ACN.

Schrijf u in voor een komend trainingsevenement
Rotterdam 22 februari 2019 — 24 februari 2019
Image for event in Rotterdam

ROTTERDAM
EEN WERELDSTAD

Definieer in 2019 uw "Waarom" opnieuw. Er bestaat geen betere plek om dit te doen dan in de wereldstad Rotterdam. Deze jonge, dynamische stad zal het toneel zijn van de internationale conventie van ACN in 2019. Dit is uw Opportunity om ons in deze enerverende stad te vergezellen tijdens drie dagen vol essentiële zakelijke trainingen, persoonlijke ontwikkeling en netwerkmogelijkheden. Leer rechtstreeks van de medeoprichters en topleiders van ACN en kom opnieuw in contact met vrienden, zowel oude als nieuwe.

Rotterdam is een jonge, dynamische, internationale stad met een vurig kloppend hart. De stad vindt zichzelf voortdurend in snel tempo opnieuw uit en blijft de indrukwekkende skyline uitbreiden en opnieuw gestalte geven, telkens wanneer u de stad bezoekt! Rotterdam is uitgeroepen door de New York Times en Rough Guide tot een van de beste steden om te bezoeken in 2014. Dit is uw kans om deze indrukwekkende stad te ontdekken en deel uit te maken van het eerste evenement van ACN van 2019.

Met ACN heeft u uw eigen organisatie, maar staat u er nooit alleen voor!

Begin nu