Uitgebreid aanbod van essentiële diensten

Het beste van het zakelijke model van ACN is de eenvoud ervan – en het potentieel! Independent Business Owners (IBO’s) van ACN bieden hun klanten diensten aan die al door hen worden gebruikt en waaraan zij al geld uitgeven, zoals mobiele telefonie, energie, internet, televisie en beveiliging.

Er is geen sprake van een verandering in koopgedrag en Independent Business Owners hoeven klanten niet te overtuigen om diensten aan te schaffen die zij niet nodig hebben of niet kunnen veroorloven. Dit zijn diensten waar mensen simpelweg niet zonder kunnen.

Als Independent Business Owner (IBO) ontvangt u de volledige ondersteuning van ACN bij iedere stap die u zet, inclusief uw eigen persoonlijke ACN Online Shop. Deze wordt beheerd en dagelijks bijgehouden door ACN, dus het enige wat u hoeft te doen is uw potentiële klanten naar uw winkel te verwijzen – en ACN regelt de rest.

Belangrijk: de beschikbaarheid van diensten varieert per land.

Producten en diensten

Particulieren en kleine bedrijven gebruiken de producten en diensten die ACN biedt al iedere dag, dus u hoeft hen niet meer te overtuigen deze aan te schaffen. Het enige wat Onafhankelijk Vertegenwoordigers hoeven te doen is klanten naar hun ACN Online Shop te verwijzen, en hen zelf te laten beslissen of zij willen overstappen naar een slimmere manier om deze producten en diensten af te nemen.

De voor klanten en kleine bedrijven beschikbare producten en diensten variëren per land. Ga naar de ACN Online Shop van uw Onafhankelijk Vertegenwoordiger of naar www.myacn.eu om te weten te komen wat beschikbaar is in uw land.

Producten en diensten

Met ACN heeft u uw eigen organisatie, maar staat u er nooit alleen voor!

Begin nu