Uitgebreid aanbod van essentiële producten en diensten

Het beste van het zakelijke model van ACN is de eenvoud ervan – en het potentieel! Onafhankelijk Vertegenwoordigers van ACN bieden hun klanten producten en diensten aan die al door hen worden gebruikt en waaraan zij al geld uitgeven, zoals digitale telefonie van ACN, mobiele telefonie, energie, internet, televisie en beveiliging. Er is een tevens een reeks wellnessproducten onder de merknaam Benevita.

Er is geen sprake van een verandering in koopgedrag en vertegenwoordigers hoeven klanten niet te overtuigen om producten en diensten aan te schaffen die zij niet nodig hebben of niet kunnen veroorloven. Dit zijn producten en diensten waar mensen simpelweg niet zonder kunnen.

Als Onafhankelijk Vertegenwoordiger ontvangt u de volledige ondersteuning van ACN bij iedere stap die u zet, inclusief uw eigen persoonlijke ACN Online Shop. Deze wordt beheerd en dagelijks bijgehouden door ACN, dus het enige wat u hoeft te doen is uw potentiële klanten naar uw winkel te verwijzen – en ACN regelt de rest.

Let op: beschikbaarheid van product varieert per land.

Producten en diensten

Particulieren en kleine bedrijven gebruiken de producten en diensten die ACN biedt al iedere dag, dus u hoeft hen niet meer te overtuigen deze aan te schaffen. Het enige wat Onafhankelijk Vertegenwoordigers hoeven te doen is klanten naar hun ACN Online Shop te verwijzen, en hen zelf te laten beslissen of zij willen overstappen naar een slimmere manier om deze producten en diensten af te nemen.

De voor klanten en kleine bedrijven beschikbare producten en diensten variëren per land. Ga naar de ACN Online Shop van uw Onafhankelijk Vertegenwoordiger of naar www.myacn.eu om te weten te komen wat beschikbaar is in uw land.

Producten en diensten

Met ACN heeft u uw eigen organisatie, maar staat u er nooit alleen voor!

Begin nu